• nyheder-3

Nyheder

Polyformaldehyd (simpelthen som POM), også kendt som polyoxymethylen, er en termoplastisk krystallinsk polymer, kendt som "superstål" eller "racestål".Fra navnet kan ses POM har en lignende metalhårdhed, styrke og stål, i en bred vifte af temperaturer og fugtighed har god selvsmøring, god træthedsbestandighed og er rig på elasticitet, desuden har den god kemisk resistens , er en af ​​de fem store ingeniørplast.Det fortrænger i stigende grad traditionelle metalmaterialer som zink, messing, aluminium og stål i fremstillingen af ​​adskillige komponenter

Nøglekarakteristika for polyoxymethylen (POM):

Fremragende mekaniske egenskaber:Polyoxymethylen (POM) har høj hårdhed, høj stivhed og god slidstyrke, så det bruges ofte til fremstilling af mekaniske dele, lejer og gear.

Slidstyrke og selvsmøring:Polyoxymethylen (POM) har fremragende slidstyrke og selvsmøring.

Kemisk resistens:Polyoxymethylen (POM) har stærk kemisk resistens og god stabilitet over for en række kemikalier, så den er velegnet til en række forskellige industrielle områder.

Fremragende behandlingsydelse:Polyoxymethylen (POM) er let at behandle og støbe og kan forarbejdes til en række komplekse former for produkter gennem sprøjtestøbning, ekstrudering og andre måder.

Polyoxymethylen (POM) er en af ​​de tekniske plaster, hvis mekaniske egenskaber er tættest på metals, og den kan bruges til at fremstille en række forskellige tekniske plastprodukter, herunder men ikke begrænset til elektroniske og elektriske apparater, bildele, medicinsk udstyr, mekanisk udstyr, legetøj og andre områder.

图片3

Selvom polyoxymethylen (POM) i sig selv allerede har relativt god ydeevne, såsom slidstyrke og selvsmørende egenskaber osv., kan polyoxymethylen (POM) i højhastighedsrotation eller ekstrudering stadig synes at være slidfænomen.Forarbejdningsvanskelighederne for polyoxymethylen (POM) produkter omfatter hovedsageligt følgende aspekter:

  • POM er et svært polymermateriale at forarbejde, dets smelteviskositet er høj og kræver høj temperatur og højtryksbehandling.
  • POM's termiske stabilitet er dårlig, let til termisk nedbrydning, forarbejdningstemperaturen er for høj vil føre til forringelse af materialets ydeevne.
  • POM har en høj krympningshastighed og er tilbøjelig til at krympe og deformeres under ekstruderingsstøbning, hvilket kræver præcis størrelseskontrol.

Forbedring af POM-behandling: Overvind slitageudfordringer medSILIKE Silikone Masterbatch.

SILIKE Silikone Masterbatch ( Siloxane Masterbatch ) LYSI-311er en pelletiseret formulering med 50 % siloxanpolymer med ultrahøj molekylvægt dispergeret i polyformaldehyd (POM).Det bruges i vid udstrækning som et effektivt forarbejdningsadditiv i POM-kompatible harpikssystemer for at forbedre forarbejdningsegenskaberne og ændre overfladekvaliteten.

Sammenlignet med konventionelle silikone-/siloxanadditiver med lavere molekylvægt, såsom silikoneolie, silikonevæsker eller andre typer proceshjælpemidler,SILIKE Silikone Masterbatch LYSI-serienforventes at give forbedrede fordele.

Maksimering af POM-potentiale: Afsløring af fordelene vedSILIKE Silikone Masterbatch LYSI-311

SILIKE Silikone masterbatch LYSI-311er velegnet til POM-blandinger og andre POM-kompatible plaster.Skræddersyede løsninger er tilgængelige til at løse specifikke behandlingsudfordringer, hvilket sikrer optimal ydeevne.Kontakt SILIKE for personlig assistance til at overvinde POM-behandlingsproblemer og opnå overlegne resultater i dine applikationer.


Indlægstid: 20. december 2023