• nyheder-3

Nyheder

Hvilke materialer gør skoens slidstyrke?
Ydersålernes slidstyrke er en af ​​de væsentlige egenskaber ved fodtøjsprodukter, som bestemmer skoens levetid komfortabelt og sikkert.når ydersålen er slidt i et vist omfang, vil det føre til ujævn belastning af fodsålen, hvilket påvirker udviklingen af ​​menneskelige knogler.
Derudover er fodtøjsproducenten også påkrævet, når overfladen af ​​sålen er beregnet til at komme i kontakt med jorden for at have et behageligt udseende, og for deres mærker forbliver logos grafiske elementers æstetiske træk uændrede over tid i videst muligt omfang.

For at undgå denne ulempe er det i den kendte teknik kendt at anvende alle slagsanti-slid additiver, et eller flere forstærkningselementer af gummi eller andet polymert materiale, som kan forbedre friktionen på jorden og sålens slidstyrke.
 
SILIKE anti-slid additiverGør skoens slidstyrke!

Anti-slid additiver 2023

1. Serien afSILIKE Anti-slid masterbatchprodukter er specielt udviklet til fodtøjsindustrien, de er blevet ideelle anti-slid additiver til EVA/TPR/TR/TPU/Color RUBBER/PVC forbindelser.

2. En lille tilføjelse afSILIKE Anti-slid masterbatchkan effektivt forbedre den endelige EVA, TPR, TR, TPU, farvegummi og PVC skosåls slidstyrke og reducere slidværdien i termoplasten, hvilket er effektivt til DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA og GB slidtest.

3. DisseAnti-slid masterbatchprodukter kan give god forarbejdningsydelse, og slidstyrken er den samme både indvendigt og udvendigt.samtidig forbedres harpiksens flydeevne og overfladeglansen også, hvilket i høj grad øger skoens anvendelsesområde.Foren komfort og sikker pålidelighed af sko.


Indlægstid: 21-2-2023